Telefon : + 90 312 837 69 69 E-posta: info@devapark.com.tr

Çalışma Saatleri : haftanın 6 günü - 08:00 - 22 :00
  Randevu : +90 312 837 69 69

2008 yılında   ZENGİNLER  TURIZM İNŞAAT AŞ. olarak kurulan şirketimiz öncelıklı inşaat medikal ve turızm alanında faaliyetine baslayıp  2016 yılında saglık sektorunde  kurucularımız olan Dr.Oğuzhan Zengin Ecz.Tunahan Zengin ve Ecz.Sezai Zengin tarafından ZENGİNLER SAĞLIK A.Ş  olarak Saglık sektörüne gırmıstır.Özel dirimsel tıp merkezı ve özel yaşar kahraman fizik tedavi merkezlerini  işleten şirketimiz , 2017 yılında  kadrosuna yeni uzman hekimler ekleyerek “DevaPark” adını almış ve Ankaranın Çubuk ilçesinde hizmet vermeye başlamıştır.

DevaPark”  Birbirinden farklı birçok sağlık hizmetini kapsayan bir sağlık kurumu olması nedeni ile Çubuk semtinde farklılık yaratmaktadır. Alanında uzman hekimlerden oluşan akademik kadromuz, hasta odaklı hizmet anlayışı, modern donanım ve yenilikçi bakış açısı ile Ankara’nın sağlık merkeziyiz.

Hastanemizin en önemli önceliği, sağlık sorunlarını bütüncül olarak çözümleme potansiyelidir.

Sağlık hizmetinin nitelikli bir şekilde sunulması için çalışan, ekiplerin yeterliliği, değişik uzman ve meslek gruplarının tedavi ve bakım süreçlerinde birbirleriyle iletişim içerisinde olmaları, konsültasyon isteklerine en kısa sürede yanıt verilmesi gibi süreçlerde sizler için zamanın öneminin farkında olarak hareket ediyoruz.Amacımız hasta memnuniyeti ve güvenliği için kaliteli ve yenilikçi bir hizmet vermektir.